HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) Stue (Livingroom)

Hvidt i hvidt

Farver tiltrækker mig, og sikkert også mange af jer, både når vi vælger tøj, neglelak, sko, bil, når vi køber ind til aftensmaden osv. I vores hjem elsker jeg de farveklatter, som jeg har plantet hist og her i form af interiør. Mange mennekser finder det modigt, når man tør hoppe ud i vilde farver til hjemmet, det gør jeg ikke, jeg synes det er helt naturligt at fylde hjemmet med farver fordi de påvirker min sindstemning i en positiv retning. Jeg synes til gengæld, at det er modigt når nogen tør kaste sig ud i HVIDT, som i helt HVIDT!
Det er virkelig smukt og også meget stemningsfuldt selvom der ingen farver er. Det visuelle udtryk i et helt hvidt hjem kan selvfølgelig godt blive ret sterilt, men hvis man blander nyt og gammelt, og blander forskellige hvide farver, så er resultatet virkelig smukt og roligt.

Når jeg ser på disse hjem, får jeg lyst til at tage springet ud i den “hvide verden”

Hvidt i hvidt

Hvidt i hvidt

Hvidt i hvidt  Hvidt i hvidt

Hvidt i hvidt

Hvidt i hvidt

Hvidt i hvidt

-men….-Arghhh…. jeg får altså sådan lyst til at placere bare én lille neon dims et sted, men sådan er jeg jo bare!

Soruce: pinterest
Hvidt i hvidt
Artikel
Hvidt i hvidt
Beskrivelse
Farver tiltrækker mig, og sikkert også mange af jer, både når vi vælger tøj, neglelak, sko, bil, når vi køber ind til aftensmaden
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply