Ceramics Produkt og design (Interior design)

Nye dejlinger i Hammershøi-serien

Den nye kollektion SS 2017 fra Kähler er netop lanceret, og her er der altså en masse nye dejlinger eller darlinger om du vil, fra Hammershøi serien designet af Hans-Christian Bauer. Personligt er jeg ret så glad for Hammershøi stellet og mange af de nyheder, som lanceres dette forår, er ret så kærkomne. F.eks. er jeg som te-kande-elsker og samler vild med den nye Hammershøi tekande! Kanden har de genkendte Hammershøi riller og den smukke klassiske te-kande-form, og så har den en smuk messinghank. Hanken kan naturligvis tages af, når kanden skal i opvaskeren.

Udover tekanden kan du også glæde dig æggerbægere, morgenmadsskåle, et smukt fak, en køkkenrulleholder, drikkeglas og en serveringskande! Nyd alle nyhederne fra Hammershøi-serien her

Udover nyhederne fra Hammershøi kommer der selvfølgelig også andre nyheder fra Kählers øvrige serier, bl.a. en relancering af en af danskernes favoritter nemlig Mano serien. Serien kommer i nye farver og glasurer.

 

Nye dejlinger i Hammershøi-serien
Artikel
Nye dejlinger i Hammershøi-serien
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply