Køkkenet (Kitchen)

Køkkeninspiration: Det fineste danske håndværk

… Når der drømmes om køkkener…

Jeg går jo saligt rundt i en stor jubel-bolig-bobbel – Har fundet drømmelejligheden på Frederiksberg og researcher på livet løs omkring muligheder de steder jeg ser udfordringer. En af de største udfordringer er køkkenet, det er jeg altså ikke pjattet med. Rummet er slet ikke udnyttet ordentligt, der er meget spildplads og materialevalgene ser lidt billige ud. Da det er en lejelejlighed skal der godt nok tegnes og forberedes noget af en salgstale for udlejer, som måske så vil kunne se en idé i at vi ønsker at lave det om. Derfor kigger jeg rigtig meget på køkkenløsninger, materialer, farver og indretning for tiden.

Tænk hvis man f.eks. kunne “lege” med et firma som Københavns Møbelsnedkeri! De er så dygtige til at skabe de smukkeste løsninger i de bedste materialer…. Det her er da smukt og super godt indrettet med masser af skabsplads samtidig med, at udtrykket er let og luftigt…

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lise
  december 13, 2018 at 11:13

  Kbhsnedkeri er super gode! helt enig.
  Er selv vild med solid surface, elsker det udtryk det giver i køkkenet, og så kan det holde til lidt af hvert 😉

 • Reply
  Erik
  marts 5, 2019 at 19:05

  Det ser godt ud 🙂

Leave a Reply