Produkt og design (Interior design)

Gør plads til manden…

Cykelophæng fra copenhagenroad.com

Det der med at gå meget op i, hvordan man indretter sig, er primært en kvindeting. Jeg siger ikke, at mænd ikke går op i indretning, det er der faktisk flere og flere der gør. Men… der sker jo typisk det, at når to flytter sammen, så vinder kvinden oftes taleretten, når det gælder indretningen af det fælles hjem. Jeg taler ud fra egen erfaring både på privatfronten, men også ud fra de oplevelser jeg har, når jeg er ude og give indretningsrådgivning (du kan booke mig lige her).

Jeg har kun prøvet at bo sammen med en mand tidligere, og her indrømmer jeg gerne, at jeg tog styringen. I dag ville det jo være oplagt, fordi jeg laver det jeg laver, men det gjorde jeg ikke dengang, jeg var bare virkelig passioneret omkring indretning, og han var ret ligeglad.

Nu har jeg boet alene i snart et par år og har ikke skulle stå til regnskab for nogen. Så sker der det dejlige, at jeg har mødt en skøn fyr, og vi taler om at flytte sammen næste år. Med den her dejlige fyr følger også en cykel, og det er åbenbart ikke hvilken som helst cykel kan jeg forstå, det er næstefter hans søn og forhåbentlig også mig, det første han ville redde, hvis der gik ild i hans hjem. Han elsker altså den her cykel meget højt, og den har vist været ret så dyr… hmmm.
Cykling er hans passion og jeg vil aldrig stå i vejen for en passion. MEN, vi vil gerne flytte i lejlighed og en cykel som denne stående på gaden eller i gården er åbenbart et absolut no go! Den skal med op i lejligheden, kan jeg forstå på det hele.

Jeg kan rigtig godt lide min kæreste og jeg kan rigtig godt lide en indretningsudfordring og tanken om at gøre fin plads til os begge og hver vores passion… mon ikke den slags kompromisser er givet rigtig godt ud?

Jeg har naturligvis researchet lidt og det bliver ikke så tosset endda… se nu bare her:

 

Ophængene herover er diskrete og funktionelle. Tre forskellige æstetiske løsninger, både med og uden plads til øvrigt cykellir. Set hos tyske Mikili.com

 


 

Det smukke formgivet ophæng herover er dansk design af Made by Bent og det har netop vundet en tysk designpris (Tillykke). Det er super smukt og enkelt. Se mere her

 


Ο—Ο

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply