Ikke-kategoriseret

Plant in a Jar


Among her trees there is not one plant to be found which is exactly like another; and not only among the plants, but also among the boughs, the leaves and the fruits, you will not find one exactly similar to another

-Leonardo da Vinci


 

Unknown-2

På North Modern messen som løber af stablen disse dage faldt jeg for dette interessante plantedesign – Det må være min messefavorit i år. Pikaplant er et lille hollandsk firma, som sælger innovative planteløsninger. Jeg faldt for JAR her, en plante, som vokser i et glas. Smukt, anderledes og vældig dekorativt. Det interessante ved JAR er, at du aldrig skal vande den! – Ja den er god nok, planten lever i dette forseglede glas og her genbruger den vand og luft. Folkene bag designet har en prototype stående og efter 12 måneder lever den stadig i bedste velbefindende uden nogensinde at være blevet vandet.
Er det ikke Cool?

Indtil videre kan du kun købe JAR i en butik her hjemme, men mon ikke vi efter messen kommer til at se den en del flere steder? Hvis du bare må have fingre i planten nu, så kan den ifølge Pikaplant’s website købes hos ,BEAU MARCHÉ i Ny Østergade nr. 32 i København. Læs mere om Pikaplant her og se flere af deres innovative plantedesign.

Plant in a Jar
Artikel
Plant in a Jar
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply