Boligtekstil (Textiles for the home) Produkt og design (Interior design)

By Nord's lækre efterårs favoritter

Vi kender alle sammen By Nord og hvis man dømmer ud fra deres popularitet, kan jeg vist roligt sige, at vi allesammen også elsker By Nord. Jeg gør i hvertfald! Det første der falder mig ind når jeg tænker By nord, er de smukke grønlandske puder og det lækre sengetøj med nordiske dyr.

Men By Nord laver så meget mere end blot de smukke design. Jeg har fundet en håndfuld favoritter som jeg godt eje dette efterår. Hvilken er din favorit?

By Nord's lækre efterårs favoritter

Picture by Boligcious

We all know By Nord and judging from their popularity, I can safely say that we all also love By Nord. I certainly do! The first thing that comes to mind when I think By Nord, is their beautiful Greenland pillows and nice bedding with Nordic animals.

But By Nord design so much more than theese beautiful design’s. I have found some favorites that I like to own this fall. Which one is your favorite?

By Nord's lækre efterårs favoritter
Artikel
By Nord's lækre efterårs favoritter
Beskrivelse
Vi kender alle sammen By Nord og hvis man dømmer ud fra deres popularitet, kan jeg vist roligt sige, at vi allesammen også elsker By Nord. Jeg gør
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply