DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Kunst

A Certain Kind of Magic

Vi har vel alle perioder, hvor tankerne kører rundt i hovedet på os i en sådan mængde, at man til tider bliver nervøs for en eksplosion ikk? Jeg er en ‘TÆNKER’…  jeg tænker alt for meget over alting. Jeg bekymrer mig, spekulerer, analyserer, vender og drejer alt i mit hoved og ofte 100 ting på en gang. Jeg er entreprenør med stort E, så det er ikke kun personlige issues, der rumsterer – det er også idéer til udvikling af mit lille firma og idéer til nye projekter – Nogen gang ville jeg gerne være fri af tanker:-)

Dagens kunstprint “A Certain Kind of Magic” af LouiJoverArt ser jeg nærmest som et selvportræt 🙂

 

A Certain Kind of Magic

A Certain Kind of Magic
Artikel
A Certain Kind of Magic
Beskrivelse
Vi har vel alle perioder, hvor tankerne kører rundt i hovedet på os i en sådan mængde, at man til tider bliver nervøs for en eksplosion
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply