Gadget's Gaveidéer (Gift ideas) Kontoret (Office) Produkt og design (Interior design)

Cool items for the office

Kreativiteten med træ tager uanede højder, og det er en fornøjelse at se forskellige træsorter tænkt i brugbare løsninger, som går udover fantasiens grænser, og samtidig opfylder en masse funktioner i dagligdagen.

Firmaet Grovemade har vi tidligere stiftet bekendtskab med på bloggen, og siden da har vi fulgt firmaet. Grovemade laver lækre items til kontoret i træ. Smukt og funktionelt – vi er vilde med det!

Cool items for the office

Grovemade blev grundlagt af vennerne Joe Mansfield og Ken Tomita i 2009. Venskabet startede på tværs af gaden fra hinanden, hvor hver deres arbejdsplads lå. Her ville de ofte kaste en fodbold på tværs af gaden, brainstorme og diskutere hinandens designidéer. Joe arbejdede med digital kunst og lasergravering, og Ken arbejdede med møbeldesign og fabrikation. Ved at fusionere deres arbejdsområder skabte de en virksomhed med fokus på kunst, design, håndværk og naturlige materialer.

Grovemade begyndte med venskab og ånden til at skabe. Det er et lille værksted for designere, håndværkere og hjælpepersonale, der nyder deres arbejde, de fungerer næsten som en familie. Grovemade bestræber sig altid på at gøre det bedre.

“Det ligger os meget på sinde at blive ved med at gøre det vi gør bedre, og det resulterer i, at vi hele tiden bliver bedre – Vi har erfaret, at ved at sætte mennesker først, får man de bedste produkter. Og helt ærligt, det er bare sjovere på denne måde!”

THE TEAM

Cool items for the office

 


VORES FAVORITTER FRA GROVEMADE

KEYBOARD TRAY

Cool items for the office

Smukt, funktionelt og æstetisk. Placér dit keyboard ( desværre kun til apple’s keyboard) i denne fine træbakke og få et hemmeligt rum til diverse kontornips.

Cool items for the office

 Samme løsning til din trackpad – total must have!

                                                                                  Cool items for the office      Cool items for the office


DOCKING STATION

Cool items for the office

Smuk docking station til kontoret eller skænken der hjemme. Jeg er vild med messing-detaljen. Den fås i flere træsorter.


SLEEVE

Cool items for the office

Smuk elastisk sleeve i træ og uld – fås også i lys træ til iPad i to størrelse og en Airbook.


COVER

Cool items for the officeCool items for the officeCool items for the office

Gude-lækkert cover i valnøddetræ og læder


IN LOVE YET?

… det er jeg, der er helt sikkert et par items, der er røget på ønskesedlen. Alle produkter kan købes hos grovemade.com

Cool items for the office
Artikel
Cool items for the office
Beskrivelse
Kreativiteten med træ tager uanede højder, og det er en fornøjelse at se forskellige træsorter tænkt i brugbare løsninger, som går udover fantasiens græ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply