Sejeste designdims ever…..

I går viste jeg jer lidt af de highlights som jeg spottede på Ambiente Fair. Blandt de highlights var PLUGtruck et af de design, som begejstrede mig allermest.

PLUGtruck er en pyntegenstand til stikdåsen, ja den er god nok. Endnu en absolut ligegyldig dims til hjemmet, men ikke desto mindre en genial dims.

En stikdåse ligger oftes og flyder i et hjørne. Vi prøver at gemme den bag reoler, tape den op på bunden af skabe osv. PLUGtruck er et design, som giver dig lysten til at fremhæve stikdåsen, det er en slags stikdåse undercover!

Boligcious præsentere PLUGtruck live:

 

< >

PLUGtruck er designet af Jörg Gätjens. Er den ikke fantastisk? Jeg håber, at en eller anden dansk forretning har spottet denne uundværlige dims og købt den hjem… jeg er kunde nr. 1 det er helt sikkert!

English:

Yesterday I showed you some of the highlights that I spotted at the Ambiente Fair. One of the highlights and a design that excited me most was Plug Truck.

Plug Truck is an decorative item to the socket, I’m kidding not. Another absolutely indifferent widget for home, but nevertheless a brilliant widget.

Plug Truck is designed by Jörg Gätjens. Isn’t it amazing? 

Artikel
Sejeste designdims ever…..
Beskrivelse
I går viste jeg jer lidt af de highlights som jeg spottede på Ambiente Fair. Blandt de highlights var PLUGtruck et af de design, som begejstrede mig allermest. PLUGtruck
Forfatter
Boligcious

5 Comment

  1. Hvis du ikke kan vente, så kan den jo købes over nettet i udlandet! ;)

  2. Jep, den er så fed. Jeg ved ikke om denne siden sender til Danmark, men man kan i hvert fald købe den der. http://www.designdecollection.fr/PLUG-TRUCK-p-281-c-5.html

  3. Taaaaak piger…. det er da forsøget værd:-)

  4. jeg elsker!

  5. Amen hvor er den dog cool!! Sådan en må jeg da have mig!!!

Leave a Comment

Email (will not be published)