DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Sød Tøs – Dagens Poster

Dagens poster er ret sjov, den giver dig lyst til at gøre noget så usædvanligt, som at fatte kuglepennen og tegne løs – for hvad gemmer sig bag punkterne? -Ja jeg kunne ikke dy mig, kig forbi min instagramprofil og få resultatet….

Plakaten er illustreret af Karina Reinsch, den er egentlig til at indramme med det samme vil jeg tro – men det bestemmer man vel selv! Den giver mange refrerencer til laaaange regnfulde sommerferier med et Lillebror krydsordshæfte som sin næreste ven. En nostalgisk illustration, der vækker dit indre barn til live igen….

Kig forbi danishdesignerprints.dk og se pris, mål, eller flere fra samme kunstner her

Sød Tøs - Dagens Poster

Sød Tøs – Dagens Poster
Artikel
Sød Tøs – Dagens Poster
Beskrivelse
Dagens poster er ret sjov, den giver dig lyst til at gøre noget så usædvanligt, som at fatte kuglepennen og tegne løs - for hvad gemmer sig bag
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply