Soveværelse (Bedroom)

Udfordringer med soveværelsesindretning…

UDFORDRING #1

Vi står med en udfordring, når vi flytter ind i den nye lejlighed. En udfordring som jeg allerede bruger mange tanker på.

Vi får tre smukke stuer ensuite, hvoraf den ene skal være vores soveværelse. Denne stue har en fuld væg, resten af væggene har enten vinduer eller døre, der gør det umuligt at få plads til skabe. Den ene væg vi har at gøre godt med, skal derfor kunne klare, at der står en seng og et klædeskab op af! Nu er det sådan at både min kæreste og jeg er svært glad for tøj og sko og har derfor bruge for ret meget plads. Jeg har derfor tænkt at bygge en skabsvæg a la denne her fra &Shufl.

Den er super fin og så er den praktisk og jeg tror på at det er super hyggelig at ligge i sådan et indhak. Heldigvis er min kæreste en høj mand, så han kan nå de øverste skabe, og ellers må jeg bare tilføje en stige.

Jeg er meget vild med denne løsning og sidder pt og kigger på, hvordan jeg bygger den op. Jeg er ikke interesseret i træ-looket, men overvejer måske &Shufls grå låger, hvis det er dem vi vælger.

Måske kan det være, at vi får en tømrer ud og bygger noget lignende for os eller også tænker jeg at bygge noget op med Montanas smukke og tidløse skabe… Har du andre idéer?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Pernille Dahl
  januar 23, 2018 at 21:57

  Er det springmadras eller boxmadras du har brugt oven på den hjemmebyggede seng af moduler fra Dansk Trævareudsalg?
  Har en boxmadras, men er i tvivl om den er for tung.

 • Reply
  Charlotte
  januar 23, 2018 at 22:12

  Vi har lavet en skab rundt om vores seng. Vi ledte i IKEA og endte med at finde lykken i køkkenafdelingen… 🙂

Leave a Reply