DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens Poster af Wonderhagen

Wonderhagen har netop produceret to nye posters, den ene kan du se på Boligcious Facebook profil og den anden kan du se på Wonderhagens Facebook Profil. Det er begge illustrationer af klassiske velsmagende sweet’s og sjovt nok er begge mine favoritter, når det gælder søde sager.

Disse posters er ikke kommet på shoppen endnu, men det varer sikkert ikke længe. I mellemtiden skal I lige hjælpe mig. Jeg kan nemlig ikke vælge mellem disse tre luftballoner til min søns værelse (han elsker luftballoner)

Hvilken er fedest?

Dagens Poster af Wonderhagen

Wonderhagen has just produced two new posters, you can se one of them at Boligcious Facebook profile and the other you can see at Wonderhagens Facebook Profile. Both posters is illustrations of classic tasty sweet’s…..mmm… yummi!

These posters isn’t available in the webshop yet, but they will be soon. In the meantime, I need your help! I cann’t choose between these three beautiful air balloons for my son’s room (he loves balloons)

Which one would you choose?

Dagens Poster af Wonderhagen
Artikel
Dagens Poster af Wonderhagen
Beskrivelse
Wonderhagen har netop produceret to nye posters, den ene kan du se på Boligcious Facebook profil og den anden kan du se på Wonderhagens Facebook Profil. Det er begge illustrationer
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Berit C. - Attached to Fashion
  maj 1, 2013 at 10:00

  De er så søde. Ville dog nok hænge det midterste til venstre og det til venstre i midten. Så er det som om den flyver op 🙂

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 1, 2013 at 16:22

   Jeg er også vild med dem….. så du forslår jeg køber alle tre? ha ha ha… gad jeg også godt, har bare ikke plads tror jer:-)

 • Reply
  Sandra
  maj 2, 2013 at 10:48

  Er mest til farverne på den i midten, men kan godt lide man kan se hele luftballonen når det er til et barn. Så nok nr 1 (el alle 3 hvis man havde pengene) 😉

 • Reply
  Anna
  maj 3, 2013 at 08:56

  Synes du skal tage den til venstre selvom jeg er helt vildt med farverne på den i midten. Det er bare så ærgerligt man ikke kan se mere af ballonnen. Overvejer selv den til højre til min datters værelse. Men ja – hvem der dog bare havde plads til alle tre:-)

  Anna/ http://colourfull-ink.com/

Leave a Reply