DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Walk – Dagens Poster

(For English recap scroll down)
Vi kender efterhånden allesammen godt KLAM – KLAM, som gav os de flotte grafiske kort, først over Københavns bro-kvarterer, og senere kort over resten af landets storbyer.
Nis Klamer (manden bag KLAM), som du for øvrigt kan få et kig ind hos helt privat i vores næste nummer af Boligcous Lookbook (udkommer d. 31. marts), har kastet sig ud i et nyt projekt. Nis elsker at fotografere, og hvis du spørger mig, er han hamrende dygtig til det. Han er god til at skabe en helt unik stemning i hans fotos, og så er han dygtig til at åbne op for en nysgerrighed…. jeg bliver i hvertfald ret nysgerrig efter at opleve, hvem de to mennesker i horisonten på Dagens Poster ‘WALK’ er for nogen.

Foto-kunst er ved at blive ret populært igen, så hvis du er fan af denne slags kunst, og af Nis (hvem er ikke fan af Nis?) så kan du glæde dig over, at han netop har lanceret et nyt site, hvor du kan købe hans fotokunst! Sitet hedder SORT CPH.

Personligt er jeg VILD med ‘WALK’ fantastisk stemning!

Walk - Dagens Poster

Nis Klamer, -the man behind the popular poster company KLAM has just launched a new site SORT CPH. Nis is a photo enthusiast and he is very good at creating beautiful and evocative photos. Now you can buy his photo art! Personally, I love Today’s Poster ‘WALK’ it makes me curious.

Visit sortcph.com

 

 

Walk – Dagens Poster
Artikel
Walk – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply