DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Deer – Dagens Poster

Hele ugen har jeg fundet emner til ‘Dagens Poster’, som var håndlavede, altså ikke grafiske, men tegninger og malerier som så er ført over på print. Det har faktisk været en stor udfordring, og jeg glæder mig lidt til at vende tilbage til de grafiske illustrationer, det er der, jeg føler mig hjemme♥

I dag er det en tegning tegnet af Bayley Brook fra Utah, USA, som jeg har valgt som Dagens Poster. Prøv at kig dådyret her ind i øjenene et par sekunder… – kan du mærke det? Der er på en eller anden måde noget i de øjne som rør et eller andet i mig. Jeg synes den er så fin og baggrundsfarverne er meget smukke sammen.

Se mere af hendes kunst her: Bayle Brook

Deer - Dagens Poster

‘Today’s Posts’ this week, has all been handmade like drawings and paintings which then led on to print. It has indeed been a great challenge, and I am looking forward to return to the graphic illustrations, that’s where I feel at home ♥

Today’s Poster is a sketch drawn by Bayley Brook from Utah, USA. Try to look the deer in the eyes for a few seconds … – Can you feel it? There iss something in the eyes that move me somehow. I think it’s so fine and background colors are very beautiful together.

Deer – Dagens Poster
Artikel
Deer – Dagens Poster
Beskrivelse
Hele ugen har jeg fundet emner til 'Dagens Poster', som var håndlavede, altså ikke grafiske, men tegninger og malerier som så er ført over på print. Det har
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply