HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES)

Hjemme hos Sara Maria

Hjemme hos Sara MariaSara Maria Mærkedahl kender du nok som den smukke smilende vejrpige fra TV2, eller som den gudelækre vinder af Vild med Dans. I sidste nummer af Sohome besøgte vi den skønne kvinde, i hendes hyggelige hjem i Hellerup. Hjemme hos Sara Maria

Jeg har kendt Sara Maria en del år, hun er en ven af familien. Jeg kan afsløre, at hun er et af de sjoveste og mest crazy mennesker jeg kender, og det er sagt på den absolut kærlige måde. Hun og jeg har vist aldrig formået at tilbringe 1 time sammen uden, at det stikker af og vi knækker sammen af grin. Hun er skønt selskab og også under denne reportage måtte Oscar (fotografen) og min assistent Anya (fra anyaadores.com) væbne sig med tålmodighed, for endnu engang stak det helt af. Jeg ville ønske vi havde haft det på film, så I kunne få jer et godt grin, men billedestriben i starten af indlægget, viser en Sara Maria, der havde svært ved at holde masken foran kameraet, og det du ikke kan se, er mig som ruller rundt på sofaen af grin. Det var en god dag♥

Hjemme hos Sara Maria

Sara Marias stue – Det store maleri har fulgt hende i årevis, hun har malet det sammen med designer Rikke Mai

Læs det varme interview og se flere billeder i Sohome


Hjemme hos Sara Maria
Artikel
Hjemme hos Sara Maria
Beskrivelse
Sara Maria Mærkedahl kender du nok som den smukke smilende vejrpige fra TV2, eller som den gudelækre vinder af Vild med Dans. I sidste nummer af Sohome besø
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply