HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) RUM OG INDRETNING

36 kvm. indrettet helt perfekt

I dag tager vi på en lille rundvisning i endnu en af de der små bitte lejligheder med masser af inspiration til, hvordan man indretter sig smukt på meget få kvadratmeter. Lejligheden her er på blot 36 kvm.

Oprindeligt var lejligheden kun et stort rum med undtagelse af badeværelset. Lejligheden rummer køkken, stue og soveværelse i et. Boligejeren har dog lavet soveværelse, men uden at det visuelt optager plads i rummet. Vi har set løsningen med at bygge en væg i glas i de tidligere hjem, jeg har vist her på bloggen – det er en både rå, dekorativ og genial løsning, når man bor rigtig småt. Den opbyggede glasvæg  med sorte sprosser og sort ramme tilføre lejligheden kant og løfter den op på et højere niveau. I det hele taget er de løsninger der er fortaget her, både i form af køkken, amramturer, farvevalg, glasvæg, gulvet i entréen m.m. alle sammen løsninger, der kan gøre selv små 36 kvm. til luksus!

Kilde: Bolaget.se

36 kvm. indrettet helt perfekt
Artikel
36 kvm. indrettet helt perfekt
Beskrivelse
I dag tager vi på en lille rundvisning i endnu en af de der små bitte lejligheder med masser af inspiration til, hvordan man indretter sig smukt på meget få
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply