DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Dagens Poster by Princess M

Vandfarver i en smuk  farvesammensætning – meget delikat og feminint. Princess M er en ung kunstner fra Californien. Hun er selvlært og lever af sin kunst. Alle hendes malerier er meget feminine, og det jeg har valgt, er nok det med det mildeste udtryk. Der er nemlig også en råhed og noget lidt dystert i mange af hendes malerier. Jeg synes virkelig, at du skal smutte forbi og se hendes værker, de er ret spændende.

Besøg Princess M og tjek hendes univers, det er ikke kedeligt.

Dagens Poster by Princess M

Watercolors in a beautiful color composition – very delicate and feminine. Princess M is a young artist from California. She is self-taught and live on her art. All her paintings are very feminine, and the one I have chosen, is probably the one with the softest expression. There is also a rawness and something a little bleak in many of her paintings. I really think that you should drop by and see her work, they are quite exciting.

Visit Princess M and check out her universe, it is not boring.

Dagens Poster by Princess M
Artikel
Dagens Poster by Princess M
Beskrivelse
Vandfarver i en smuk  farvesammensætning - meget delikat og feminint. Princess M er en ung kunstner fra Californien. Hun er selvlært og lever af sin kunst. Alle hendes malerier
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply