HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) Køkkenet (Kitchen)

Turkise tirsdag

Denne uge på Boligcius er delt op i farver. I dag er det TURKIS, en af de smukkeste farver, hvis du spørger mig. Jeg er særlig vild med mørk turkis, i ved, den der mørke turkise, som er svær at definere som grøn eller turkis, man ser den fx. i havet, når man sejler ud til et godt snorkelsted syd på. 

Her er nogle top lækre turkise hjem, hvad synes du?

This week on Boligcius is split up into colors. Today, is turquoise, one of the most beautiful colors if you ask me. I especially love the dark turquoise, you know, the color the ocean has, when you are sailing close to the coast.

Here are some top delicious turquoise homes to you, what do you think?

Artikel
Turkise tirsdag
Beskrivelse
Denne uge på Boligcius er delt op i farver. I dag er det TURKIS, en af de smukkeste farver, hvis du spørger mig. Jeg er særlig vild med
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply