HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) Jul (X-mas) Uncategorized

FRAKLIP: Mimis jule Circus

I vores sidste nr. af Boligcious Lookbook besøgte vi Mette, medejer af det populære brand Mimis Circus. Her var pyntet op til jul på den cool gammeldags måde. Her er plads til nisser, den udskældte røde farve var repræsenteret mange steder, og ved du hvad, det var så fint.
Hverken kikset, gammeldags eller for meget, men stilfuldt og toplækkert. Hurra for typer som Mette, der nægter at gemme nisser og rød julepynt væk bare fordi boligmoden har dømt dem ude! Og hurra fordi Mette formår at gøre det på en så cool måde, at det smitter os andre. Ja, jeg har da købt minimum 3 juleting, som jeg så hos Mette siden jeg besøgte hende.

Her kommer lidt flere billeder fra Mettes skønne hjem. Hvis du scroller over billederne, kan du opleve en ny feature, som jeg tester lige nu. Denne feature er stadig i udvikling, så dette er første test. Jeg har prøvet af skabe en slags “skab selv stilen” som vi kender fra boligmagasinerne. Scroller du over billederne, vil du finde produkter, som enten minder om, eller er dem fra Mettes hjem. Du vil endvidere have mulighed for at komme direkte til webshop. Jeg vil meget gerne høre, hvad du synes om denne nye feature, så kommenter endelig.

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52b1b2b5e31b86ce6bd31b04″ width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52b1d51e197d67497904dd0b” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52b1b9e0e31b86ce6bd31b0c” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52b1ca69197d67497904dd0a” width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

[iframe src=”http://weownit.tlabs.se/embedd/52b1e59bb0eb050008df0061″ width=”100%” height=”100%” style=”position:absolute; top:0px; left;0px”]

Foto: Sisse Langfeldt

Artikel
FRAKLIP: Mimis jule Circus
Beskrivelse
I vores sidste nr. af Boligcious Lookbook besøgte vi Mette, medejer af det populære brand Mimis Circus. Her var pyntet op til jul på den cool gammeldags må
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Marina
  december 18, 2013 at 21:46

  Super hyggeligt og meget julet på en dejlig måde. Hvis der er noget jeg hader er det mode i julepynt. Jeg fatter det slet ikke for jeg vil jo have præcis det samme hvert år (men ofte på nye måder), pynt jeg har arvet og som snart har et århundred på bagen , blandet med lidt af det børnene laver og det som jeg selv omhyggeligt har udvalgt gennem tiderne. Min jul har altid været naturligt men med masser af gamle nisser og masser af små røde prikker allevegne. For mig er julens farver rød og grangrøn ligesom januars farver er snehvid og blå.

  Jeg synes den nye feature er sej, men også at den bliver alt for voldsom de steder hvor tingene fylder hele billedet og man slet ikke at se det det handler om. Så hellere flere billeder (måske fordelt på flere indlæg) med kun ét eller to tip til indkøb.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 18, 2013 at 22:17

   Hej Marina
   Det lyder som om du også sætter pris på traditionel smuk jul. Sådan! Tak for konstruktiv feddback mht. den nye feature, super fedt at du gider give feedback, det har vi brug for. Det handler om at skabe den bedste brugerform.
   Glædelig jul Marina

   Kh. Malene

 • Reply
  Louise Sofie Jerup
  december 18, 2013 at 21:57

  Hej Malene
  Jeg syntes det er en rigtig fin feature. Super smart at man kan blive linket til en webshop bare ved at kigge på billedet. En lille ting er dog at man kun kan komme væk fra de små webshop pop-op, hvis man fjerne musen fra billedet. Det gør at det er lidt svært at se billedet…
  Syntes du har en rigtig flot og super skøn blog, og glæder mig til at se hvad du finder på næste gang. Glædelig jul. Kh Louise

  • Reply
   Malene Marie Møller
   december 18, 2013 at 22:02

   1000 tak for feedback Louise, dejligt med noget konstruktivt som vi kan bruge til at forbedre systemet. Også tak for dine roser, det er dejligt at høre. Du ønskes også en glædelig jul.
   Kh. Malene

Leave a Reply