DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Mixed Eggs – Dagens Poster

(for English recap, scroll down)
Smukke organiske former og farver af Nynne Rosenvinge. En meget feminin og levende illustration, minder mig lidt om silkemalerier, som var det hotte shit i 80’erne. Min mor gik helt amok med silkemaling og hun var ret dygtig. Når man smider salt korn på den nymalede silke, så sker der en lille eksplossion i farverne. Det ligner den metode der er brugt i de midterste æg i Nynnes illustration. Jeg er faktisk ret vild med den.

Se flere værker af Nynne Rosenving her

Mixed Eggs - Dagens Poster

Danish artist Nynne Rosenvinge has illustrated this beautiful illustration ‘Mixed Eggs’.
Read more

Mixed Eggs – Dagens Poster
Artikel
Mixed Eggs – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply