Blog TAKE OVER INTERIØR

Tine K Home: Mit arbejde og min designproces

BLOG TAKE OVER:  I dag overtager Tine Kjeldsen Boligcious. Tine er ejer af det lækre brand Tine K home, -et brand jeg er ret stor fan af, og derfor er det en ære for mig at overlade bloggen i Tine’s trygge hænder. Glæd dig kære, det bliver en ret spændende og inspirerende dag i dag

Jeg giver ordet videre til Tine Kjeldsen:

Mit navn er Tine Kjeldsen, og jeg vil bruge muligheden her på Boligcious til at indvie dig lidt i mit arbejde og min designproces.

Til daglig driver jeg virksomheden tinekhome sammen med min mand Jacob, og vores dygtige medarbejdere på kontoret og lageret i Odense. Vi har netop lanceret en ny kollektion ved navn MOON – og da den netop nu lander i butikker landet over, vil jeg også fortælle et par tanker om den i denne artikel.

 Tine K Home: Mit arbejde og min designproces

Kort fortalt, startede jeg tinekhome i 1999 og er stadig lige så vild med det som dengang jeg gik i gang. Jeg nyder at skabe et univers som er så meget mig, og hvor jeg oveni købe er så heldig at det tiltaler mange andre end mig selv. Inspirationen kommer fra flere forskellige steder og nye ideer kan opstå ved helt almindelige gøremål i hjemmet eller på udlandsrejser.

 

Tine K Home: Mit arbejde og min designproces

Når jeg skal finde frem til et design, starter jeg med at tænke i farver og dernæst materiale og funktion, og så taler jeg en masse med min familie og kollegaer om min ide. Et produkt kan være længe undervejs, da jeg vil være sikker på at det er det helt rigtige resultat jeg er kommet frem til inden det bliver lanceret. Min tro og tætte designpartner Stine Dydensborg er ligeledes uundværlig i udviklingen af produkter. Og vi er gode til at bringe vores forskellighed og erfaring sammen til et færdigt produkt.

 

Tine K Home: Mit arbejde og min designprocesNaturlige materialer og botanical living bærer stort præg på mit design, hvilket også har at gøre med at jeg er bosat i den fynske landidyl, hvor der er rig mulighed for at komme tæt på naturen. Mit hjem og mine omgivelser er også en stor inspirationskilde, og her er der plads til fordybelse og tanker om projekter og design.

De fleste omkring mig kender min forkærlighed for ’kolde’ og dybe farver. Både i indretningen af mit eget hjem, men også i mit design. Farverne kombineret med traditionelt håndværk danner en balance der efterkommer vores indretningsønsker i Norden alt imens man kan drømme sig til andre breddegrader og kulturer.

Tine K Home: Mit arbejde og min designproces

For mig er det vigtigt, at vide en masse om alle processer i designet, og jeg holder meget af at have tæt kontakt med alle vores samarbejdspartnere rundt om i verden. Derfor sørger jeg for at kende en masse til hvordan produktet bliver skabt, og det synes jeg er vigtigt, når man vil producere et produkt der skal dække en funktion i hjemmet.

Et eksempel fra vores nye kollektion er de skønne velourpuder – både med og uden print. Det har været vigtigt for os, at puderne kunne bibeholde deres blødhed – selv med tryk. Derfor er der blevet afprøvet forskellige arbejdsmetoder, og vi er kommet frem til et godt resultat, der skaber et spændende spil i puden, og som stadig har velourens blødhed.

Jeg har ikke lyst til at gå på kompromis når man skal designe et produkt der skal gøre kunden glad og som skal blive en del af kundens hverdag.


MOON Kollektionen 

2015 Nyheder fra tinekhome 


Tine K Home: Mit arbejde og min designproces

Den nye efterår/vinter kollektion har fået navnet MOON, da det i Norden er i disse årstider at månen virkelig viser sin kraft og styrke. Det er i løbet af efteråret og vinteren, at jeg er mest betaget og draget af månen, og jeg kan bruge lang tid på at studere den.

Jeg havde lyst til at give denne følelse og fordybelse videre til vores kunder. Derfor blev vores nye kollektion navngivet MOON, og de tilhørende billeder skulle være stemningsfulde, dragende og hyggelige.

MOON er en kollektion med dybe farver, varme og hygge. Vi har ønsket at skabe et univers der var magisk og som med sin ro skulle invitere til at man lader sig forsvinde ind i en verden, hvor sanserne tager over. Vi har også valgt at et udvalg af vores puder skal være ekstra store, for at den hyggelige stemning kan omslutte en.

Tine K Home: Mit arbejde og min designproces

 

Jeg bliver jævnligt spurgt om hvilket produkt der er min favorit, men både i denne og i tidligere kollektioner har jeg svært ved at skulle vælge en favorit, da jeg synes varerne komplementerer hinanden rigtig godt. Så i stedet for en specifik vare vil jeg hellere sige, at det for mig er vigtigt at skabe en stemning og et rum fuld af personlighed. Jeg synes at det er vigtigt, at der er et fokuspunkt i rummet og hjemmet. Dette kan skabes ved at sortere sine ting i hjemmet, samle sine ting ved én væg, og holde de andre vægge nedtonede. På den måde skaber du en stor effekt, og det ser rodet ud på den hyggelige måde.

Jeg håber min lille artikel her på Boligcious har givet dig et indblik i hvad jeg holder af i indretningen og hvordan jeg arbejder når jeg skal designe produkter til tinekhome.

Har du lyst til se flere indretningsideer, kan du følge vores arbejde på Instagram – Blog – Web

Sommerhilsner fra Tine


Indlægget er udarbejdet i samarbejde med tinekhome.

 

Tine K Home: Mit arbejde og min designproces
Artikel
Tine K Home: Mit arbejde og min designproces
Beskrivelse
BLOG TAKE OVER:  I dag overtager Tine Kjeldsen Boligcious. Tine er ejer af det lækre brand Tine K home, -et brand jeg er ret stor fan af, og derfor
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Liv Johns
  januar 4, 2016 at 08:06

  Virkelig inspirerende med din Take over, Malene 🙂

  Tine T Home – tak for inspiration, vidensdeling og en skøn smag. Jeg vil helt sikkert følge din MOON kollektion, kan rigtig godt lide, at du har en holdning bag og er tro mod din skandinaviske baggrund.
  Godt nyt år med dit design fra Liv Johns

Leave a Reply