DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Seas & trees Aalborg – Dagens Poster

Jeg har faktisk ikke set de her plakater fra KLAM før! Måske har jo sovet i timen, men ikke desto mindre kan jeg ret godt lide dem. Der er noget retro over dem, som minder mig om geografi undervisningen fra min folkeskoletid. Serien indeholder også andre af de store danske byer.

Jeg ike om du har lagt mærke til det, men KLAM afholder januarudsalg med op til 40% rabat. Plakaten her kan du derfor købe for 175 kr. (normalpris 299 kr.).

Besøg KLAM shoppen her

Seas & trees Aalborg - Dagens PosterJanuary sales!  up to 40% off at KLAM. Today’s poster is one in a series of several of the major Danish cities. I think it’s pretty cool because, a bit retro and it reminds me of my years at the school bench.

Seas & trees Aalborg – Dagens Poster
Artikel
Seas & trees Aalborg – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg har faktisk ikke set de her plakater fra KLAM før! Måske har jo sovet i timen, men ikke desto mindre kan jeg ret godt lide dem. Der
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    A + K = ♥
    januar 10, 2014 at 16:03

    Uh, det var ellers billigt – havde jeg ikke allerede revet mig på en dyr Liebskind taske på udsalg, havde det været aktuelt, for fin er den (: Det er lidt hyggeligt med et kort over ens elskede 9000, og så er de blide og klare farver så fine.

    – Anne

Leave a Reply