DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Så er der pindis, som i de gode gamle dage – Dagens Poster

Det er så fedt når I melder tilbage på Dagens Poster og når I også inspirerer mig med nye tips til fede posters. Forleden tippede en læser mig om Froh und Frau. En webshop med lækker grafisk design. Dagens plakat minder mig om min barndom, når jeg plagede om en is, og fik lov at få en ‘Mælkedreng’ til 1 kr.  (Mælkedreng var den mindeste og billigste is på is kortet).

Flot og lækkert designet med et fint vintageudtryk. Find plakaten her: frohundfrau.dk

Så er der pindis, som i de gode gamle dage - Dagens Poster

 

It’s so great when you report back on Day Poster and when you also inspire me with new tips to cool posters. The other day a reader tipped me about Froh und Frau. A web shop with very cool graphic design. Today’s poster reminds me of my childhood when I begged my mom for an ice cream, and was allowed to have a ‘Milk Boy’ to DKK 1 (Milk Boy was the smallest and cheapest ice on ice map).

Beautiful and stylish design with a fine vintage expression

 

 

Så er der pindis, som i de gode gamle dage – Dagens Poster
Artikel
Så er der pindis, som i de gode gamle dage – Dagens Poster
Beskrivelse
Det er så fedt når I melder tilbage på Dagens Poster og når I også inspirerer mig med nye tips til fede posters. Forleden tippede en læser
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

6 Comments

Leave a Reply