Mad

Let’s have a FEAST…

Let's have a FEAST...

Gæsteblogindlæg: Allan Torp/Bungalow5


Let’s have a FEAST


Feast er fællesspisning i midten af København. Vi ønsker at fejre de traditionelle traditioner der forbindes med mad og fællesskab. Mira Arkin kreerer en række lækre retter, Allan Torp står for indretningen og borddækningen, mens Francois Botha er den visuelle del af teamet.

Let's have a FEAST...

Feast foregår i Allans private hjem. Middagen er en eksklusiv en af slagsen, der er kun plads til 16 gæster omkring det smukke Normann Copenhagen bord, og alle går hjem med en pose med alle opskrifterne fra middagen – og et smil på læben.

Vi kokkerere, spiser og skåler. Resten af aftenen er op til gæsterne. Vi håber på en masse spændende snakke om det bedste danske design, mad, København eller hvad vi nu finder på. Omdrejningspunktet for Feast er enkelhed og vores kærlighed til mad og lækkert design.

Næste arrangement finder sted den 10. Marts – se menuen og book en plads her

Let's have a FEAST...

 


 

Let's have a FEAST... Let's have a FEAST... Let's have a FEAST... Let's have a FEAST... Let's have a FEAST... Let's have a FEAST... Let's have a FEAST... Let's have a FEAST... Let's have a FEAST...

Følg med på Instagram: @feastcopenhagen – @bungalow5dk – @miraarkin – @francoisbotha

Let’s have a FEAST…
Artikel
Let’s have a FEAST…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply