Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti

Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti

Seletti har indgået et samarbejde med Diesel Living, og det kommer der interessante ting ud af! I forbindelse med at Diesel x Seletti i år holder deres indtog i USA, har de bl.a. lanceret den rå “Machine Collection”.

“Machine Collection” en en kollektion, hvor forskellige maskindele er blevet fortolket i porcelæn og glas, så tallerkener, glas, kopper og skåle har fået gevind, hjultænder og kanter. Råt og smukt til en utraditionel borddækning, som man ihvertfald ikke ser alle steder!

Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti

Drikkeglas og kopper med gevind og møtrik-facon.

Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti

Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti

Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti

Tallerkener og fade med tænder og takker.

Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti

For at fuldende det steampunk inspirerede look, har Diesel x Seletti også introduceret display-kuplen “Ghost Shell”, samt “Transmission” lysestagerne i porcelæn med vintage-metal-lignende overflade. Og for at fuldende opdækningen kan du tilføje “DIY” bestikket, der er inspireret af svensknøgler.

Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti

Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti

Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti

“Machine Collection” fås fra 24€ hos bl.a. Diesel Living.

Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti
Artikel
Rå og smuk kollektion fra Diesel x Seletti
Forfatter
Boligcious

Maria Fynsk Norup

Web & Graphic Designer, Creative Communicator, Photographer and Botanist. Co-owner/-editor at Boligcious. Maria has studied Biology and History of Art, and has a special interest in sustainable design, but is basically a lover of all things creative and beautiful.

Leave a Comment

Email (will not be published)