Entré -(HALLWAY) INTERIØR

Ekstrem smuk nyhed fra TRIP TRAP

(for English recap scroll down)

I går var jeg på Design Trade Messe i Bella centeret, og ja jeg har ved gud været på mange messer de sidste uger, så jeg føler mig ret godt klædt på, når det gælder efterårets nyheder.

En af mine helt store favoritter på denne messe, var TRIP TRAPs nye smukke møbelserie til entréen. Et stærkt nordisk udtryk og en tydelig høj kvalitet forførte mig straks, da jeg passerede TRIP TRAP standen. Håndværket er lækkert udført og man kan ikke holde fingrene fra det smukt bearbejdede egetræ. Christina Liljenberg Halstrøm har designet den smukke æstetiske serie som hedder “Georg”. Fælles for møblerne er, at de er diskrete og ikke fylder meget, hvilket gør dem ideelle til den lille entré.

 

Ekstrem smuk nyhed fra TRIP TRAP

Ophænget her var klart min favorit. Kombinationen af læder og træ er jeg vild med, og jeg tænker at der er plads til mange frakker, som ikke vil fylde meget, fordi de hænger med fronten til.

Ekstrem smuk nyhed fra TRIP TRAP

 

Ekstrem smuk nyhed fra TRIP TRAP

Smalt konsolbord med to ben, som fastgøres til væggen. Her er mulighed for en lille kontorplads i entréen.

Ekstrem smuk nyhed fra TRIP TRAP

 

English recap:

News from TRIP TRAP designed by Christina Liljeberg Halstrøm. “George” is the name of a small series of furniture for hallways. The design is aesthetic and very beautiful with a strong Nordic expression.
The craftsmanship is beautifully manufactured oak combined with leather details.

Common to all the furniture is, that they do not take up so much space, which make them ideal for the small hall.

Ekstrem smuk nyhed fra TRIP TRAP
Artikel
Ekstrem smuk nyhed fra TRIP TRAP
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply