INTERIØR

8 smukke spejle

13339_8481affdb1-775

Brera Mirror af Skultuna, set hos Artilleriet.se

Et spejl er ikke bare et spejl, i hvert fald ikke, hvis man kigger sig lidt omkring og opdager, hvor mange smukke spejle der findes. Brug spejle som dekoration i din indretning, og opdag hvor effektfuldt det kan være. Dekorative spejle kan skabe dybde og større rumfornemmelse. Smukke og skulpturelle spejle kan nærmest gøre det ud for et kunstværk og er også smukke at placere mellem din kunst.

mirror-spejl-spejle-interiordesign-design-boligcious

Øverst fra venstre: AURA Table Mirror fra New Works se mere her // RECTANGULAR MIRROR LAMP, tjek den frække detalje med lampen i midten af spejlet, set hos Artilleriet.se // MIRÒ MIRÒ spejl fra Friends & Founders // RUBAN MIRROR med strop fra HAY, set her // WALL HOOK GOLD, en knage med spejl, set her // FRAMED fra MUUTO // ZUIVER væg spejl med lille lomme til opbevaring af nøgler, mobil, breve m.m. fra Boshop.dk

8 smukke spejle
Artikel
8 smukke spejle
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply