INTERIØR

HANDVÄRK LIMITED EDITION!

HANDVÄRK LIMITED EDITION!

Her sidder Emil Thorup sammen med Laura Bilde. De venter på, at jeg går i gang med at style smukke billeder med Cross Candle – Cross Candle er et nyt design fra HANDÄRK designet af Laura Bilde.  En serie grafiske og skulpturelle lysestager i metal. Selvom de er ens, er jeg overrasket over, hvor forskelligt et udtryk de har, og det er det jeg har prøvet at visualisere gennem mine stylinger.

HANDVÄRK LIMITED EDITION!

Lad os starte med Messingstagerne – De er smukke og ret så elegante, synes du ikke? Den varme gyldne farve får ekstra liv, fordi lyset i rummet spejles i den blanke overfalde, og det skaber igen liv på den flade de står på.

HANDVÄRK LIMITED EDITION!

Stagerne her er i Gun metal, meget rå og rustikke i udtrykket. I de rette omgivelser som på billedet her, bidrager de med en fed dramatik i rummet. En rigtig herre-stage!

HANDVÄRK LIMITED EDITION!
Her ses stagerne i et miks. Bemærk den hvide, den har vi ikke talt om endnu. Super minimalistisk og lækker ren. Den hvide er trods de skarpe linjer, blidere i udtrykket og let at matche ind alle steder.

HANDVÄRK LIMITED EDITION!

Den sidste farve er sort! Udtrykket er 100 % grafisk og så har den pondus. Den sorte passer til alle typer, og kan sættes ind i de fleste miljøer.

HANDVÄRK LIMITED EDITION!

Vi går lige tilbage til den grå, blot for at understrege, at selvom et design er råt og rustikt kan man ved hjælp af bløde materialer (som vægtæpperne fra Oh so Blue) og design med et håndlavet look (som tekanden) skabe en smuk balance. Hele denne opstilling  balancere med den helt perfekte modvægt.


LIMITED EDITIONS


Med fare for, at der går Kähler-jubilæums-vase-hysteri i den, vil jeg blot fortælle dig, at disse lysestager designet af den unge talentfulde Laura Bilde laves i en limited edition – Dvs. at der kun findes 250 stk. i hver farve, og der laves ikke flere! Du kan købe dem her

HANDVÄRK LIMITED EDITION!

Foto: Josephine Svane // Styling: Malene Marie Møller, Boligcious

PS. Der findes faktisk en variation mere af Cross Candle… den kan du se i morgen!

 

 

HANDVÄRK LIMITED EDITION!
Artikel
HANDVÄRK LIMITED EDITION!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply