Køkkenet (Kitchen)

Jeg giver 25% rabat på nyt køkken

Reklame

Jeg kan ikke selv købe et Køkkensnedkeren-køkken, jeg bor jo til leje, så jeg må nøjes med mit kedelige køkken. Til gengæld har jeg fået lov til at give 25% rabat på det hvide og sorte Boxonekøkken hos Køkensnedkeren. Rabatten går til de første 15 af mine læsere, der henvender sig til køkkensnedkeren med rabatkoden: ‘Boligcious’

Så hvis du står, og skal have nyt køkken, så skal du helt sikkert skynde dig forbi Køkkensnedkeren ved Vesterport (Trommesalen 2, Kbh. V) og tage en snak med dem i butikken. Nævn ‘Boligcious’ og så får du 25% rabat, hvis du er en af de 15 første. Denne mulighed udløber den 15. august, så afsted med dig!!!

Min veninde og partner i vores fælles firma (boligstylist Camilla Høeg) har fået nyt køkken fra Køkkensnedkeren og jeg er grøn og gul af misundelse. Hendes køkken er dette sortbejdsede køkken, som I kan se på disse billeder. Er det ikke lækkert? Kan I forstå misundelsen?
Køkkenet hedder Boxone, og man skal ikke lade sig narre af navnet; Køkkensnedkeren, for det lyder temmelig dyrt, men det er er det faktisk ikke. Priserne er ret fair og kvaliteten er fantastisk, og så er der de der mange lækre detaljer, som hver dag bekræfter én i, at man står med et lækkert kvalitetskøkken.

Køkkensnedkerens køkkener har jeg arbejdet med i et års tid nu. Jeg har stylet deres showroom, stylet private køkkener til referencefoto og så tilbringer jeg jo masser af tid med Camilla, også hjemme hos hende. Jeg elsker at vi altid opholder os i køkkenet og det faktum, at jeg selv kan finde rundt i det. Jeg elsker at åbne skuffer og skabe og opleve de mange geniale løsninger til struktur og orden og jeg er vild med følelsen af det gennemførte design og kvalitet. Jeg ville ØNSKE at det var mit køkken!

BOXONE i hvid er også et smukt og stilerent Køkken. Med det hvide køkken får man et fuldkommen tidløst kvalitetskøkken, som holder i rigtig mange år, både funktionsmæssigt og designmæssigt. Det hvide køkken kan man så ofte behovet opstår, give nyt udtryk ved hjælp af f.eks. farvede smukke fliser, malede vægge, supplere med køkkenudstyr der evt. altsammen er i træ eller en bestemt farve. Med få ændringer kan man altså give køkkenet personlighed.

Kig forbi Køkkensnedkeren, Trommesalen 2, Kbh. V. De glæder sig til at møde jer og sludre med jer. Køkkensnedkeren hjælper jer med at tegne jeres drømmekøkken, præcis som i ønsker det! De er super kreative til at finde flotte løsninger og optimere pladsen. Jeg har set de vildeste løsninger både i store villaer, små lejligheder… ja selv på et kæmpe gods har jeg set Køkkensnedkeren udøve deres magiske touch!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply