DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Chaplin som Greve – Dagens Poster

Chaplin som greve… den havde du ikke set komme vel? Jeg blev interviewet af Dansk Plakatkunst her til morgen og i den forbindelse dykkede jeg ned i Dansk Plakatkunst kunstskat. Her fandt jeg mange pragtfulde klassiske plakater, som emmer af nostalgi. Hvis du er til gamle cabaret, variete og reklame plakater, så skal besøge Dansk Plakatkunsts website.

Plakaten er sort/hvid med lidt røde farveklatter. Dette gør den nem at mikse blandt moderne stramme plakater, sort/hvide plakater og typografiske plakater. Chaplin plakaten vil bløde det stramme lidt op og tilføre lidt humor og kant…. OG lidt farve:-)

 

Chaplin som Greve - Dagens Poster

 

I was interviewed by Danish Poster Art (Dansk Plakatkunst) this morning and after the interview I went to explore the Danish Poster Art art treasure. I found many wonderful classic and Nostalgic posters. If you are into old cabaret, variety and advertising posters, then visit the Danish Poster Art’s website.

Todays poster is black / white with a little red blobs. This makes it easy to mix among modern strict posters, black/white posters and typographical posters. This Chaplin poster will soft up a tight expression and add a little humor and edge …. AND some color 🙂

Chaplin som Greve – Dagens Poster
Artikel
Chaplin som Greve – Dagens Poster
Beskrivelse
Chaplin som greve... den havde du ikke set komme vel? Jeg blev interviewet af Dansk Plakatkunst her til morgen og i den forbindelse dykkede jeg ned i Dansk Plakatkunst kunstskat
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply