INTERIØR Uncategorized

‘Turn’ – Den moderne Butler

Reklame*

S M U K K E   T U R N

‘Turn’ hedder denne nyhed fra Skagerak – En smuk stumtjener med både skandinavisk og lidt japansk udtryk. En stumtjener er genial til den lille entré fordi den ikke optager meget plads, den kan placeres i et hjørne og så kan den rumme ret meget. ‘Turn’ er den her flotte fyr af en butler, der står og tager imod dit overtøj idet du træder indenfor døren, ikke dårligt vel?

‘Turn’ er designet af Line Depping for Skagerak og den har ikke været helt nem at producere. Det er noget at en lang process at bøje træ på denne måde, så det holder og ikke flækker eller slår revner. Det smukke lyse træ er dampbøjet og jeg ved, at det har krævet en del forsøg, masser af stædighed og tålmodighed at nå til det her utrolig smukke resultat. Jeg synes altså det er ret så fascinerende, at det kan lade sige gøre. På billedet herover kan man næsten fornemme, hvordan der er kælet for træet, de buede former og den fine finish.

‘Turn’ komme i butikkerne her i starten af marts 2018 og kan købes her

 


*Reklame – Som samarbejdspartner gennem en årrække med Skagerak skal jeg mærke indlægget her reklame. Jeg har selv valgt, hvad jeg vil skrive om, og mine ord og holdninger kommer fra mig uden påvirkning fra min samarbejdspartnere. Jeg sætter stor pris på de samarbejder jeg har, da det gør det muligt for mig at holde bloggen kørende hver dag. Jeg vælger selv udfra min egen boligsmag hvem jeg vil samarbejde med. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply