Flytning: Ovejelser omkring opbevaring

Reklame

Jeg sidder her i vores store smukke nye lejlighed. Her er et stort flytterod, og det er kan være svært at overskue, hvor man skal starte. Det er for længst gået op for mig, at på trods af, at jeg er stylist og har utrolig mange ting, så giver det at flytte fra 114 kvm. til 184 kvm. en ret stor udfordring, når det gælder opbevaring. Før havde jeg kælder og loft og skrå vægge med indbyggede skabe til alt det løse, her har vi ikke helt samme muligheder på trods af at her er mange flere kvadratmeter – vi mangler sgu lidt møbler til opbevaring. Nogle er i bestilling og vi venter i spænding på f.eks. spisebord og stole… vi sidder pt. omkring et grimt hvidt plastik havebord midt i vores smukke spisestue med høje paneler og stuk lofter, ret sjov kontrast ikk?

Vi mangler klædeskab og møbler til opbevaring af alt fra bøger, blade, papir, kuglepenne, tape… ja alt det praktiske som skal gemmes væk, men være hurtigt tilgængeligt. Disse to udfordringer bremser udpakningen af flyttekasser ret meget og det er frustrerende. Samtidig har vi ikke lyst til at plastre væggene til med reoler, vi vil hellere have mindre løsninger i krogene.

Lige nu sidder jeg og overvejer at benytte Frame sideboard fra By Lassen. På en eller anden måde så er de jo rummelige og super diskrete og elegante i udtrykket. Stellet de står på giver lethed, så det ikke bliver for tungt i rummene.

Jeg overvejer om jeg skal købe et eller to eller tre og placere dem ved siden af hinanden, og skal jeg vælge dem i forskellige farvenuance eller ens, skal der være låge på eller åbne hylder eller skal jeg mikse…. Der er mange muligheder, men jeg er ret sikker på, at jeg vil blive glade for dem, særligt fordi der også kan stå lidt pynt og en lampe ovenpå, så de på den måde kunne agere skænk.

Leave a Comment

Email (will not be published)