INTERIØR Plants Produkt og design (Interior design)

Portræt af en mælkebøtte

Kombination af poetisk blomsterkunst og smukt portrætfotografi kan du opleve her i samarbejdet mellem blomsterkunstner Duy Anh Nhan Duc og fotografen Isabelle Chapuis. Serien hedder “Dandelion” og er vel nærmest en hyldest til denne blomst som mange har et mere eller mindre hadeforhold til.

En anden hyldest til mælkebøtten er papirvægten med et mælkebøttehovede perfekt bevaret inden i. Den er både funktionel og et dekorativt indslag i din bolig. Kuglen er af polyester-akryl, og hvordan de to forenes er ganske hemmeligt.

Portræt af en mælkebøtte

Oplev evt. mere af Duy Anh Nhan Duc og af Isabelle Chapuis. Papirvægten kan købes hos Areastore.

 

Portræt af en mælkebøtte
Artikel
Portræt af en mælkebøtte
Beskrivelse
Kombination af poetisk blomsterkunst og smukt portrætfotografi kan du opleve her i samarbejdet mellem blomsterkunstner Duy Anh Nhan Duc og fotografen Isabelle Chapuis. Serien hedder “Dandelion” og er vel
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply