Gaveidéer (Gift ideas) Produkt og design (Interior design)

I like it, What is it: Funktionel kunstobjekt

Kristina Krogh er kunstner og designer. Hun har en kærlighed til geometriske former, som man tydeligt kan se i hendes kunst. Hvis man er bare lidt fan af Kristina og har fulgt med, så fornemmer man også, at Kristina er glad for metaller.

Kristina har netop lanceret dette smukke element, der både kan bruges som lille kunstnerisk skulptur, men også som desk-organizer! I Desk organizeren kommer alle Kristinas styrker til udtryk, på en meget enkelt og skulpturel måde. Her er et miks af materialer og en præsentation af geometriens grundformer! I like it!

Endnu et eksempel på Kristinas leg med form og metaller, kommer til udtryk i Stair Mirror. Det er så fint, lidt art deco i udtrykket og så igen skulpturelt således, at emnet kan fungere som kunstelement også!

I like it, What is it: Funktionel kunstobjekt
Artikel
I like it, What is it: Funktionel kunstobjekt
Beskrivelse
Kristina Krogh er kunstner og designer. Hun har en kærlighed til geometriske former, som man tydeligt kan se i hendes kunst. Hvis man er bare lidt fan af Kristina
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply