INTERIØR Uncategorized

Gensyn med klukflasken

Det er sådan et fint navn ikk? – Klukflaske… Klukflasken fra Holmegaard har fået sit hyggelige og uhøjtidelige navn ud fra den lyd som flasken siger, når væsker hældes ud og mødes med luften. Kluk kluk kluk.

Gensyn med klukflasken

Jeg har sådan en lille Klukflaske, jeg mener det har været min mormors. Det er en meget lille klukflaske jeg har, men fin det er den. Flasken er mundblæst og formen med de tre klemmer i hver side gør flasken ikonisk og skulpturel. Den ser avanceret ud at lave ikk?
I år fylder Holmegaard 190 år og det fejrer de ved at lancere den gamle klassiske Klukflaske i en lækker røgfarve. Flasken er stadig mundblæst og denne røgfarvede model laves tilmed i en limited editon.

Gensyn med klukflasken

Jeg synes den er vanvittig lækker den nye farve her! Den kan stå fremme altid og pynte.

Gensyn med klukflasken
Artikel
Gensyn med klukflasken
Beskrivelse
Det er sådan et fint navn ikk? - Klukflaske... Klukflasken fra Holmegaard har fået sit hyggelige og uhøjtidelige navn ud fra den lyd som flasken siger, når
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply