Produkt og design (Interior design)

J67 er flyttet ind hos mig!

I sommer skrev jeg dette indlæg: FDB stolen tilbage hos FDB
Jeg sluttede indlægget af nogenlunde sådan her: “FDB stolen J67 designet af Ejvind A. Johansson, er jeg faktisk ret så lun på…. hmmm sku’ man?” – og JA det sku’ man, den står nemlig lige her i mit køkken. Faktisk sidder jeg på den lige nu, og skriver dette indlæg. Jeg fik den endelig hjem, efter den havde været i restordre, det er en meget populær herre vi har fat i her.

Jeg synes den passer godt ind blandt mine andre stole.

J67 er flyttet ind hos mig!

J67 af Ejvind A. Johansson fås i sort og i træ pris: 1295 kr. Kan købes i Brugsen.

Planen var at den skulle stå ved vores skrivebord, men der er krav på hjemmefronten om, at skrivebordsstolen skal have armlæn. Den røg derfor midlertidigt ind blandt de andre spisebordsstole og her passer den ganske godt.

Når vi har mange gæster, så slæbes spisebordsstolene med ind i stuen, og her passer den faktisk også ret så lækkert synes jeg.

J67 er flyttet ind hos mig!

J67 er flyttet ind hos mig!
Artikel
J67 er flyttet ind hos mig!
Beskrivelse
I sommer skrev jeg dette indlæg: FDB stolen tilbage hos FDB Jeg sluttede indlægget af nogenlunde sådan her: "FDB stolen J67 designet af Ejvind A. Johansson, er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karina
  marts 29, 2014 at 16:11

  Hvor har du købt dine j67’er? Eller har du kendskab til hvilke butikker (ikke webshops men rigtige butikker), der har dem?
  Vi kunne godt tænke os at prøvesidde den, inden vi bestiller nogle hjem…
  Fede stole 🙂
  Karina

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 31, 2014 at 08:53

   Hej Karina

   Man sidder drøn godt i den. Jeg købte min i Brugsen, smut da forbi din lokale Brugs og hør om de forhandler dem, kan bestille dem hjem så du kan prøve den.

   Kh. Malene

Leave a Reply