INTERIØR

Monday Mood

M O N D A Y   M O O D

Monday Mood’ er et ugentligt inspirations-moodboard fra mig til dig. En samling af lækkert design, kunst, livsstilsprodukter, fashion m.m. som understreger en stemning, som jeg befinder mig i på sådan en helt almindelig mandag. Jeg samler de ting som inspirerer mig, ting jeg har lyst til at købe, det jeg finder interessant eller bare noget, der gør mig nysgerrig. Under moodboardet finder du direkte links til det hele, som giver dig adgang til køb eller mere info.
Enjoy… og dejlig mandag til dig ♥

 

Jeg er vild med den der ‘nude’ farve og denne kjole er så fin og helt perfekt til efterårets fester. “Cheryl Ruffle” hedder den og den er fra Designers Remix

‘Blind Spot’ bordlampen fra Design by Us er skulpturel og ligner ikke nogen lampe, jeg har set før! Innovativt og frækt design, perfekt til mig.

Åhh jeg har noget med glas og særligt krystalglas. Jeg samler lidt på Louise Roes krystalserie, og nu er de her farvede champagne-/cocktailglas netop tilføjet serien.

‘FLY’ bordet fra &Tradition har jeg skævet lidt til i nogle år, jeg ville bruge det som et ekstra bord, et sidebord!

På Finders Keepers for et par uger siden faldt jeg for denne nye upcoming kunstner Josefine Amalie, jeg er vild med fotokunst, der har kant og provokerer lidt og det gør dette med titlen ‘Swimmer’

Til mine nye cocktail glas skal jeg bruge en shaker og er den elegant med sit krystal-look og messinglåg, set hos Kaiku.dk

‘Adorn’ hedder dette smukke spejl. Med sine grafiske detaljer i messing får det en skulpturel form og den sande Boligcious-læser ved, at jeg har en svaghed for møbler og accessories med skulpturelle former. Adorn kommer fra Ferm Living

‘Conekt’ fra By Lassen, drømmer jeg om at have to af som skrivebord på vores kontor i Nordvest. Jeg har ikke selv pt mulighed for kontorplads hjemme, men jeg drømmer om, at vi i vores visuelle bureau HØEG+MØLLER, kan få råd til at købe 2 af disse flotte borde. Satser på at vi kan sidde 2-4 omkring hvert bord! Det ville altså klæde os ret godt.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply