Vi tester

Test: Samsung Galaxy Note 4 med egen håndskrift

Test: Samsung Galaxy Note 4 med egen håndskrift

”Wow, hvad er det for en mobil?”, ”Hold da op en lækker skærm!”, ”Det er jo helt vildt det kamera!” Har jeg hørt hundredvis af gange de sidste to uger, hvor jeg har testet den nye Samsung Galaxy Note 4. En mobil, der er spækket med et væld af spændende funktioner og smarte tekniske detaljer, som giver stor fleksibilitet og frihed.

S Pen – Med min egen håndskrift

Test: Samsung Galaxy Note 4 med egen håndskrift

Kameraet
I mine fotograf-øjne er det ABSOLUT bedste ved Note 4, det helt fantastiske kamera på hele 16 megapixels. Der leverer nogle helt vilde billeder, som jeg er meget imponeret over. Der er et hav af lækre funktioner i kameraet, som virkelig giver dig mulighed for at justere og lege. Derudover er der stemmekontrol og sjove funktioner som ”bred selfie” så man ikke skal stå med en lang strakt arm og risikere at få billeder med halve ansigter.

Kameraet er virkelig en vinder, og gør næsten spejlreflekskameraet overflødigt. Det jo helt vildt at man kan have så godt et kamera i sin bukselomme.

Test: Samsung Galaxy Note 4 med egen håndskrift

Test: Samsung Galaxy Note 4 med egen håndskrift

Mobilen i sig selv
Mange (inklusiv mig selv) vil nok, til at starte med, stille spørgsmålstegn ved størrelsen. Mobilen har jo en knivskarp 5,7 tommer skærm, men overraskende nok har det ikke været et problem for mig i de forløbne 2 uger.

Derudover er der en lækker multitasking-funktion, der giver mulighed for at have flere vinduer åbne på samme tid. Super smart at man kan skrive en adresse fra nettet i en besked, uden at skifte mellem apps.

Jeg synes efterhånden at de fleste store mobiler ligner hinanden, og jeg mener at indholdet er langt vigtigere end selve designet. Når det er sagt, er jeg faktisk blevet ret vild med det sorte læder-bagcover, der både ser lækkert og maskulint ud, men også gør at Note 4 ligger helt fantastisk godt i hånden.

Mobilen har så mange lækre, og ikke mindst smarte funktioner, som jeg umuligt kan nå at beskrive. Jeg er i de to sidste uger blevet meget overrasket over de muligheder, Note 4 giver i hverdagen, og jeg er blevet fuldstændig afhængig af den store skærm. Så en klar anbefaling herfra!

Test: Samsung Galaxy Note 4 med egen håndskrift


PS: Vinderen af instagramkonkurrencen om at få designet sin egen digitale font ud fra sin håndskrift er @nrudbeck. Vinderen er kontaktet via Instagram,

Indlægget er bragt i samarbejde med Samsung Danmark

 


Test: Samsung Galaxy Note 4 med egen håndskrift
Artikel
Test: Samsung Galaxy Note 4 med egen håndskrift
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply