Vi tester

Bruger du din håndskrift nok? – Vind din egen håndskrift som digital font!

Det er TEST-TID!

Jeg har glædet mig rigtig længe til dette indlæg, der på flere fronter er rigtigt spændende og meget aktuelt. Det hele handler i bund og grund om håndskrift og, hvordan vi bruger den i vores hverdag – og hvilken betydning den har for vores kreative udtryksform og personlige udtryk i det skrevne.

Bruger du din håndskrift nok? - Vind din egen håndskrift som digital font!

Jeg skal i det næste stykke tid teste en Samsung Galaxy Note 4, der virkelig giver brugeren mulighed for at bruge sin håndskrift digitalt ved hjælp af en medfølgende pen. Samsung forsøger derved at bringe en oldgammel kommunikationsform mere up to date og ind i en helt ny kommunikationsverden, og giver os samtidig muligheden for at dele vores unikke noter med omverden.

Jeg har i forbindelse med denne test fået lavet en digital version af min egen håndskrift af en designer fra Samsung. Jeg glæder mig helt utrolig til at få afprøvet min håndskrift digitalt. Jeg tror det kan bringe noget personligt og unikt til den digitale skrift. Selvom jeg bestemt ikke er tilhænger af, at vi skal dvæle ved det gamle, men bare se at komme ud over stepperne, er der nu alligevel noget lækkert og tiltalende ved at have en flot håndskrift – i hvert fald nogle år endnu 😉

Bruger du din håndskrift nok? - Vind din egen håndskrift som digital font!

Jeg er selv en flittig bruger af den gode gamle notesbog, som jeg primært bruger i forbindelse med mine egne projekter – jeg finder det let at gøre det fysisk i mine notesbøger, når hurtigt skal notere mine ideer og tanker. Det giver en god fleksibilitet, som jeg hidtil har manglet på min computer eller tablet. Jeg kan bestemt se fordelene i at bruge en traditionel notesbog. Derudover er der også bare noget fedt i at kunne vise andre alle sine ideer til nye projekter i en lækkert indbundet notesbog.

Bruger du din håndskrift nok? - Vind din egen håndskrift som digital font!

Når det er sagt, så har det bestemt også svagheder – Jeg har i hvertfald ofte fundet mig selv i en tankerække á la: ”hvilken notes bog var det nu lige… øhh”, ”hvilken side var det nu jeg skrev… åhh, pokkers”…. ”Ej shit jeg har glemt den notesbog på kontoret, ville ellers godt ha’ vist dig…”

Jeg synes derfor det er fedt at Samsung sætter fokus på at bringe håndskriften over i det digitale medie, det giver rent ud sagt det bedste fra begge verdener, fleksibiliteten, kreativiteten og friheden og alt det praktiske, det nu engang medfølger at have alt kun 2 klik væk.

VIND DIN EGEN PERSONLIGE HÅNDSKRIFT SOM DIGITAL FONT

I den næste uges tid kommer vi til at køre en konkurrence på instagram, hvor præmien er at få designet din egen digitale font ud fra din personlige håndskrift.

Det eneste du skal gøre er at tage et billede af noget du har skrevet i hånden og uploade det på din instagramprofil. Hashtag billeder med #SamsungHandwriting, #samsungdk og #boligciousnote4 – og så skal du tagge @samsungdanmark i opslaget

Vi trækker lod den 2. februar kl. 20.00

Glæder mig til at se alle jeres kreative skriverier!

Indlægget er bragt i samarbejde med Boligcious og Samsung
Sponsoreret indlæg

Bruger du din håndskrift nok? – Vind din egen håndskrift som digital font!
Artikel
Bruger du din håndskrift nok? – Vind din egen håndskrift som digital font!
Beskrivelse
Det er TEST-TID! https://youtu.be/rqE31tWjS7w Jeg har glædet mig rigtig længe til dette indlæg, der på flere fronter er rigtigt spændende og meget
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Jane Rønsted Tvede
    marts 27, 2015 at 22:52

    hmmmmmmmmmmmmm den 2 februar kl 20 er da vist længe siden <3

Leave a Reply