Blog TAKE OVER Køkkenet (Kitchen)

Mere tid er på ønskesedlen…

I dag vikarierer Helle Fyllgraf, marketingdirektør hos Invita, her på min blog! Hun giver gode ideer til, hvordan man kan indrette sig i køkkenet, så der også er tid til at hygge sig i en travl hverdag.
Jeg giver ordet til Invita:

Du kender det sikkert. Masser af gode intentioner om at lave sund mad fra bunden, og så er der bare lige den travle hverdag. Sønnike skal ud af døren til fodbold, en anden skal i biffen, og dit eget møde trækker måske ud. I stedet holder du ind på hjemvejen og kommer ilende ind ad døren med take away, som lige skal lunes i ovnen. Sådan er livet for mange af os i hverdagen. Måske er det kun i weekenden, og når der kommer gæster, at vi bruger flere timer i køkkenet. Vi ønsker os mere tid, men får det næppe. Derfor har vi hos Invita tænkt den travle hverdag ind i vores rådgivning og køkkener. I stedet for at gå og have dårlig samvittighed over det, vi ikke når, så vil vi hellere sørge for, at du får mere tid til at være sammen med dem, du holder af.

Mere tid er på ønskesedlen…

 

Mere tid til hygge med veninder og familie står højt på manges ønskeliste.

Mere tid er på ønskesedlen…

I en travl hverdag skal køkkenet være indrettet til de mange dage, hvor du og din familie kun har en kort stund til at tilberede og spise jeres mad.

Alt er lige ved hånden i Invitas nye Display-køkken, f.eks. kogebogen.

Mere tid er på ønskesedlen…

Der er også åbne skuffer i Display-køkkenet, så de ting, man bruger hele tiden, er lette af få fat i, f.eks. skærebrætterne.

Mere tid er på ønskesedlen…

Alt det praktiske gør også livet i køkkenet nemmere. Hvorfor stå og vente på hinanden ved køkkenvasken, når der kan være to på en gang?

Mere tid er på ønskesedlen…
’Overblik’ og ’let er komme til’ er nøgleordene ved den her skabsløsning. Tingene kommer ud til dig.

Mere tid er på ønskesedlen…

Skuffer giver overblik – og alt er nemt at komme til.

Mere tid er på ønskesedlen…

Det rigtige grej lige ved hånden er ekstra rart, når maden skal på bordet i en fart.
Mere tid er på ønskesedlen…Hvorfor vente på at vandet koger, når grønsagerne lige skal blancheres? 3 minutter så er grøntsagerne klar! Kogende vand fra en Quooker kan gøre det, og vandhanen med det kogende vand følger oftere og oftere med, når Invita sælger et køkken til den travle familie. Det er også nemt, når skærebrættet lige skal skoldes, eller teen skal laves.

Mere tid er på ønskesedlen…

Køkkenet behøver ikke at være stort for at være praktisk og rummeligt. Her er et 3-i-1 folde ned-bord fra Invita, som på en gang giver skabsplads og plads til f.eks. lektielæsning eller fungerer som sætte fra-plads, når det er slået ned.

Mere tid er på ønskesedlen…Bordplade Optimizer er et særligt køkkenelement, som er udviklet med tanke på de mange mindre køkkener, som er resultatet af, at flere og flere gerne vil bo i de store byer. Bordplade Optimizer tjener to formål: Det er både et køkkenskab, og så giver det ekstra bordplads, når det trækkes ud – enten til at lave mad ved eller spise ved. Bordplade Optimizer har fået den internationale pris, Red Dot Award, for sit design og innovative idé.

Det er vigtigt at indrette sig praktisk i en travl hverdag, og det hele starter med valget af køkkenet på baggrund af en grundig rådgivning. Vi bruger meget tid sammen med dig til at få indrettet køkkenet, så det passer 100 pct. til dine behov. Der findes ikke standardmennesker. Derfor sælger vi heller ikke standardkøkkener hos Invita.

Håber du har fået et par gode ideer til at få køkkenet til at fungere i en travl hverdag. Hos Invita er vi altid klar med personlig rådgivning.

Besøg os på Instagram og Facebook hvis du ønsker mere inspiration.

God sommer!


 

Indlægget er skrevet af Invita i forbindelse med Boligcious Summer Blog Take Over

Mere tid er på ønskesedlen…
Artikel
Mere tid er på ønskesedlen…
Beskrivelse
I dag vikarierer Helle Fyllgraf, marketingdirektør hos Invita, her på min blog! Hun giver gode ideer til, hvordan man kan indrette sig i køkkenet, så der også er
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply