Køkkenet (Kitchen) Vi tester

Nyt Køkken?

Drømmer du om nyt køkken? Det gør jeg…. HELE tiden! Måske er drømmen ikke helt inde for rækkevidde rent økonomisk pt -det er den i hvertfald ikke hos mig, men derfor har man jo lov at drømme og forberede sig, og spare op, og glæde sig og……..

Jeg har som noget helt særligt, før nogen andre, fået lov at afprøve og lege med et nyt tiltag fra INVITA!
INVITA har netop lanceret et fantastisk redskab til dig og mig – til alle med køkkendrømme ligegyldigt om de er realistiske, urealitiske, store eller små inde eller ude for rækkevidde!

INVITA præsenterer en LOOKBOOOK, hvori du kan gemme dine inspirationsbilleder, og derved skabe din egen personlige inspirationsbog. Du kan både gemme billeder fra INVITAs eget website og billeder du selv finder på nettet eller selv tager. Når du bevæger dig rundt i INVITAs galleri for at blive inspireret, kan du gemme alt det du falder for ved et enkelt klik. Måske falder du for en bordplade, en interessant skabsløsning eller en vægfarve – alle disse detaljer gemmer du let via LOOKBOOK-knappen som kommer til syne når du klikker på et af INVITAS billeder. Hvis du vil uploade egne billeder, så skal du logge ind i din personlige lookbook og uploade dem direkte den vej –  se intro video nederst i indlægget her.

Dette er en genial måde at samle sin inspiration på, et super godt redskab til kommunikation mellem både dig, din samlever og INVITA. Lookbooken kan endvidere bruges i kommuniktaionen til dine håndværkere, hvis de også har adgang til den. Du kan jo visualisere dine ønsker og tanker og dele dem med de rette personer. Din LOOKBOOK er altid tilgængelig online, dvs. du kommer aldrig ud af døren uden din inspiration – så længe du har netværk, har du altid din LOOKBOOK i hånden.

 

Du får lige et lille sneak peak fra min LOOKBOOK – men jeg vil opfordre dig til at besøge INVITA her og se min lookbook med alle mine køkkendrømme. Du kan jo evt starte din egen! Der er ingen forpligtelser – alle kan starte sine køkkendrømme hos INVITA.

Nyt Køkken? Nyt Køkken? Nyt Køkken?

 

Nyt Køkken?

På det sidste billede her har jeg taget et billlede med min mobil. Det er et udklip fra et boligblad. Der er en rå stemning, som jeg godt kan lide og gerne vil have med i min lookbook. Jeg har tilføjet en kort skrift som fortæller lidt om hvad mine tanker omkring er.

 

INTROVIDEO:

Nyt Køkken?
Artikel
Nyt Køkken?
Beskrivelse
Drømmer du om nyt køkken? Det gør jeg.... HELE tiden! Måske er drømmen ikke helt inde for rækkevidde rent økonomisk pt -det er den
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply