RUM OG INDRETNING Vi tester

How to pimp your home for sale // Part 2

Indlægget er sponsoreret

Det er længe siden jeg har været ude og kigge på bolig, og det er mange år siden, jeg solgte min lejlighed i Kbh. Til gengæld laver jeg en del boligreportager til de danske magasiner, og her gælder det om at pimpe hjemmet, så det er smukt og præsentabelt. Det skal vise sig fra sin bedste side, så dem der læser magasinet, får lyst til at bo i hjemmet. Samme gælder vel for boligsalg ikk?

Her får du mine bedste tips til, hvordan du gør din bolig indbydende og klar til boligsøgende husindkøbere.

Blomster….

Blomster giver glæde og skønhed. Friske blomster i vaser rundt omkring er en god investering. Placer dem på spisebordet, en lille vase på sofabordet sammen med et stilleben.

Du kan også sagtens sætte en lille vase på badeværelset og natbordet i soveværelset.

Friskt på….

Læg dit pæneste sengetøj på, gerne et hvidt sæt, det signalere både renlighed og så er det upersonligt, og det er lidt vigtigt her, for at besøge en fremmedes soveværelser kan være lidt grænseoverskridende, og du vil jo gerne have, at dem som kigger på din bolig kan se sig selv bo her.

Entréen

Entréen er en udfordring! Det er den der byder velkommen og det er her førstehåndsindtrykket bliver givet. Dette rum er virkelig vigtigt, så hvis du skal male, ændre noget inden fremvisning, så gør det i Entréen. Den må ikke virke slidt og overfyldt. Fjern 95% af alle jakker, sko og tasker. Sørg for at den virker rummelig med gode opbevaringsmuligheder og luft for guds skyld helt ud, så der dufter rent og friskt, når man træder ind i din bolig.

foto: Mia Mortensen

Badeværelset

Er også et vigtigt rum. Sørg for at det fremstå rent, med pudsede vinduer, og armaturer og skinnende håndvask. Sæt en lille buket herud og fjern tandkrus, kalkede shampooflasker, tøm vasketøjskurven, hæng dine pæneste rene håndklæder frem og sæt evt. nogle pæne håndsæber frem og et lækkert duftlys.

Køkkenet

Køkkenet må gerne ose lidt af madværksted. Køb en håndfuld krydderurter og lækre potter og placer dem i et par grupper. Lidt lækre olier osv. samlet på et en flise eller et pænt fad ved siden af komfuret er også noget der appellerer til trangen til at lave god mad i køkkenet. Fjern grimme køkkenmaskiner og sørg for at her er ryddeligt og indbydende.

 

Jeg har for nylig via Nyboligs app ‘BoligVærdi’ indsendt billeder af mit hus og efter 24 timer fik jeg en estimeret værdi af boligen. Det var ret nemt og jeg er ret tilfreds med prisen, jeg lover at dele den med jer i næste indlæg i serien her.

Er du nysgerrig på hvad din bolig er værd? Download appen her, indtast din adresse, upload et par billeder og så skal du blot vente 24 timer… herefter får du en uforpligtende ca. pris på din bolig. Tjek evt. mit første indlæg i serien her, hvor jeg giver mine bedste tips til, hvordan du laver fine billeder, og så viser jeg trin for trin, hvordan Nyboligs app virker – Se det lige her

 

How to pimp your home for sale // Part 2
Artikel
How to pimp your home for sale // Part 2
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret Det er længe siden jeg har været ude og kigge på bolig, og det er mange år siden, jeg solgte min lejlighed i Kbh
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply