INTERIØR

Ting i træ jeg kan lide…

Der er noget lækkert og autentisk ved ting i træ ikk? Træ inviterer til at man har lyst til at røre ved det, altså hvis man kan se med det samme, at det er godt håndværk, og der er kræset for finishen. Det er den oplevelse jeg har af møbler og accessories fra det danske brand: Træfolk.

At designet så også er bæredygtigt og udviklet med kæmpe respekt for naturen, er et kæmpe ekstra plus i min bog. Træfolk er meget miljøbevidste og producerer kun produkter af FSC certificeret træ, og så bruger de alle rester, dvs. at når de laver deres store smukke plankeborde, så bruger de alle resterne til mindre produkter som bakker og skærebræt. Desuden har Træfolk egen fabrik, så de producere selv lokalt.

Bakkerne og de lækre skærebræt har en indlagt stribe af røget eg, som giver kant og er en slag signatur i Træfolks mindre produkter. Bare fordi disse designs er kommet til ud af en rest, er der stadig kræset fint for detaljerne og udtrykket. Se bare bakkens elegante messingring i hver ende, som fungere som greb og samme detalje går igen i skærebrættet, perfekt til at hænge op på væggen.

Træfolks plankeborde er temmelige populære. Når jeg laver mine indretningsrådgivninger får jeg så ofte ønsker fra mine kunder omkring sparring på plankeborde. Det fede ved Træfolks borde er for det første, at man kan bestille bordet lige så langt man ønsker, man kan vælge flere træsorter og så kan man også vælge enten robuste ben i træ, eller lette ben i metal, der får bordet til at se knapt så robust ud.
Se mere her hos Træfolk

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply