INTERIØR

saturday shopping

Godmorgen… jeg har været tidligt oppe – jeg nyder faktisk at stå tidligt op i weekenden, inden de andre vågner og starte morgenen med en kop te og lidt blogging og evt. lidt shopping.

I morges stod den på lidt mind-shopping – tjek lige de her lækkerier, som jeg godt kunne ønske mig ASAP! Hvad drømmer du om lige nu?

TIP: Før musen over billedet og få info og link ved de små hotspots! (ret cool ikk?)

saturday shopping

 

Comments: 
Den store pose fra The Organic Company den altså ret så fed. Den står af sig selv og er genial til vasketøj, særligt hvis du bor i lejlighed med vaskeri i kælderen. Samtidig er den altså en kæmpe opgradering af den grimme blå IKEApose som vi jo alle har, og ikke kan undvære! This is a bit more calssy!

Sengetøjet fra Aiayu har jeg hørt rigtig meget godt om, og jeg er ret vild med, at det ser så øko-lækkert ud.

YEH WALL bordet fra MENU er simpelt, elegant og smart… TIP: det er genialt i entréen til tasken, men man kan også sidde på det!

Plakaten fra Playtype – lidt atypisk Playtypes stil, men jeg synes den er fed, som i V I R K E L I G fed!

Trådkurven fra Ferm skal man jo bare eje, den er så pæn og ville holde godt styr på alle mine plaider.

 

 

These are some of today’s favorite items…. If you like. Move the mouse over the image and get info and link via the small hotspots – pretty cool right?

saturday shopping
Artikel
saturday shopping
Beskrivelse
Godmorgen... jeg har været tidligt oppe - jeg nyder faktisk at stå tidligt op i weekenden, inden de andre vågner og starte morgenen med en kop te og lidt
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Thom
  marts 23, 2014 at 15:25

  Hej Malene
  Næst gang du sidder i din morgen stund, så prøv lige at tjekke denne side http://www.l-lving.dk jeg er helt sikker på at der kunne være artikler her som falder i din smag.
  Det kunne være at du fik lyst til at skrive om en af dem. 🙂 Selv er jeg ret så vild med de nye sættekasser der er kommet, disse kombineret med de nye kobber ting passer bare perfekt sammen.
  Hører fra dig hvis der er noget du kunne bruge.

  Thom

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 23, 2014 at 22:24

   Hej Thom, linket dur ikke?

Leave a Reply