Blog TAKE OVER INTERIØR

Mød Laura Bilde – Interiør- og møbeldesigner

I uge 26 har jeg stillet min blog til rådighed for danske designstuderende. Jeg håber du vil tage godt i mod dem. I dag kan du møde Laura Bilde. Laura er snart uddannet Interiør og møbeldesigner og jeg faldt pladask for hendes skulpturelle møbler. Tag godt imod hende. 

Mød Laura Bilde - Interiør- og møbeldesigner

Mit navn er Laura Brandenburg Bilde. Jeg er 24 år gammel, bor i Aarhus og er i øjeblikket i gang med at uddanne mig som Interiør og møbeldesigner på VIA Design (TEKO) i Herning. Jeg har lige fra barns ben haft en stor lyst og trang til at lave, renovere og skabe møbler, hvilket jeg efter 22 somre tog alvorligt og begyndte derfor på uddannelsen.

For mig er meningen med livet, at man skal elske, det man laver, og jeg elsker at være kreativ, hvilket gør min hverdag, som designstuderende enormt værdifuld.
Jeg er betaget og fascineret af æstetik og dybt afhængig af hvad det skaber, hvilket mit arbejde, som designstuderende bærer præg af.
Mit formål i designbranchen er, at skabe produkter, der karakteriserer en enkelthed, hvor skulpturelle og funktionelle elementer mødes. Jeg elsker, at udforske og eksperimentere med forskellige materialer og anvende dem i nye aspekter og kombinationer. Derfor er hvert designprojekt for mig en process, der konstant udvikler sig. Min inspiration henter jeg ofte fra kunst, mode og arkitektur, hvor en lille detalje kan udvikle sig til et nyt udtryk i anderledes motiver. Generelt bliver jeg let inspireret af omgivelserne omkring mig, hvilket skaber grundlaget for min hverdag, som designstuderende. Det kan være alt lige fra bygninger, natur til mennesker omkring mig. Det essentielle for mig er, at mine designs har et formål, der både påvirker og skaber en stemning hos den enkelte modtager.

Mød Laura Bilde - Interiør- og møbeldesignerMød Laura Bilde - Interiør- og møbeldesigner Mød Laura Bilde - Interiør- og møbeldesigner Mød Laura Bilde - Interiør- og møbeldesigner

Min udforskende tilgang til materialer og konstruktion skabte således udgangspunktet for et af mine nyeste designs, Mammut Table, hvilket er et funktionelt og skulpturelt coffee table. Mammut er opstået ud fra tanken om et minimalistisk udtryk, hvor tre forskellige materialer og tre forskellige former tilsammen skaber harmoni. Materialekombinationen består af formspændt egetræsfiner, bukket fladstål og en marmor bordplade.

Under hele processen eksperimenterede jeg med, hvorledes de forskellige materialer kunne belyses fra nye vinkler og tilsammen danne en stabil konstruktion samtidig med, at jeg forholdte mig minimalistisk til formsproget. Under sådan et forløb går jeg altid og fylder mit hoved med materialevalg, former, funktioner og meget mere, hvilket kan gøre processen enormt intenst. Jeg når tit til et stadie, hvor tankerne udvikler sig til drømme om natten og indser da, at en kaffepause er på sin plads. Dette var også tilfældet med Mammut og det blev til mange kaffepauser undervejs på Godsbanen i Århus, da jeg for første gang skulle prøve at formspænde finer.

Mød Laura Bilde - Interiør- og møbeldesigner

Mammuts geometriske former skaber mange forskellige og ikke mindst interessante vinkler og efter min mening, gør det til et værk -hvilket er det, jeg elsker! Når møblet bliver til et værk.

Mød Laura Bilde - Interiør- og møbeldesigner Mød Laura Bilde - Interiør- og møbeldesigner

Fotograf: Alexander Höllsberg

Mød Laura Bilde – Interiør- og møbeldesigner
Artikel
Mød Laura Bilde – Interiør- og møbeldesigner
Beskrivelse
I uge 26 har jeg stillet min blog til rådighed for danske designstuderende. Jeg håber du vil tage godt i mod dem. I dag kan du møde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply