INTERIØR Kunst

Smuk hjælp til dårlig akustik

Dårlig akustik i hjemmet og på arbejdspladsen er uudholdelig. Det giver hovedpine, irritation og man mister lysten til at opholde sig i rummet.

Nybyggeriet blomstrer, og vi ønsker os højt til loftet, store rum, masser af vinduer og smukke klinker på gulvet. Alle disse elementer giver dog et problem, og det er dårlig akustik.

Behovet for smukke akustikløsninger er vokset markant, og HELDIGVIS har dette åbnet øjnene hos mange designere. For blot 5 år siden var de akustikløsninger, man kunne få primært designet til institutioner og kedelig kontorer.

I dag kigger vi på nogle fantastisk smukke løsninger, som alle bringer et kunstnerisk udtryk med sig. Disse tager måske ikke 100% dårlig akustik, men kan være med til at bringe en bedre lyd i rummet – jo flere flader du dækker desto bedre lyd.


CLOUDS


De internationalt anerkendte designere Ronan og Erwan Bouroullec har i samarbejde med Kvadrat skabt Clouds – et innovativt koncept med sammensættelige tekstil-tiles til hjemmet. Clouds kan anvendes som en kunstinstallation og hænges på væggen eller ned fra loftet. Du køber de små emner stykvis og kan på den måde selv skabe dit eget udtryk og ændre det løbende.

Smuk hjælp til dårlig akustik Smuk hjælp til dårlig akustik Smuk hjælp til dårlig akustik Smuk hjælp til dårlig akustik


BALANCE
by GamFratesi


Smuk og skulpturel mobile designet af GamFratesi. Den kræver plads, men nøj, hvor er den smuk. Balance kan anvendes som en rumdeler. Den er ikke som sådan skabt som akustikløsning, men den kan tage noget af den dårlige lyd.

Smuk hjælp til dårlig akustik Smuk hjælp til dårlig akustik Smuk hjælp til dårlig akustik


AKUART


 

Hos Akuart.dk kan du købe billeder efter målønske. Vælg allerede eksisterende kunstnere som vores egen Tina Rud Pedersen fra Paradisco Production

Smuk hjælp til dårlig akustik Du kan også få printet egen kunst eller foto som i det smukke lokale herunder
Smuk hjælp til dårlig akustik

 

Smuk hjælp til dårlig akustik
Artikel
Smuk hjælp til dårlig akustik
Beskrivelse
Dårlig akustik i hjemmet og på arbejdspladsen er uudholdelig. Det giver hovedpine, irritation og man mister lysten til at opholde sig i rummet. Nybyggeriet blomstrer, og vi ønsker os
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply