Lav din egen Instagram Plakat

(for English recap scroll down)
Er du også instagram-besat? Vi ELSKER Instagram, det ved du nok, hvis du følger os, hvis ikke, kan du gøre der lige her. I dag spottede jeg et ret genialt koncept  – et site/shop hvor du kan uploade dine favorit instagram billeder og få dem printet som en plakat! Shoppen hedder viamartine, her kan du vælge at lave en collage eller om du blot vil have printet billederne enkeltvist. Du kan også vælge at købe ViaMartines smukke inspirerende insta-fotos, hvis du ikke synes din egen egner sig til print.

Kig forbi viamartine.com

 

Lav din egen Instagram PlakatLav din egen Instagram Plakat

Are you also obsessed with instagram? We LOVE Instagram, you follow us here. if you like. Today I spotted a rather brilliant concept – a site / shop where you can upload your favorite instagram photos and have them printed as a poster! The name og the shop is Via Martine, and here you can choose to create a collage or just a single Insta-photo. You can also choose to buy Via Martines beautiful inspiring insta photos, if you don’t think your own are suitable for printing.

Drop by viamartine.com

Lav din egen Instagram Plakat
Artikel
Lav din egen Instagram Plakat
Forfatter
Boligcious

4 Comment

 1. Love them… Ive used a similar called inkifi (an app) now I can have ALL my favorite pics on my wall. All 144 of them

  • wow, that sounds so cool Asta:-)

 2. Oh thank you for your lovely blogpost and sweet words. That means a lot!

  X
  Martine

  • Thank You, for given such fine things, and inspiration to all of us:-)
   x Malene

Leave a Comment

Email (will not be published)