BLANDEDE BOLCHER Produkt og design (Interior design)

GLÆDELIG JUL – Vi har en julegave vi gerne vil af med

I dag er det juleaftensdag, og selvom jeg hele december har forkælet jer med gaver fra en masse fantastiske gavmilde firmaer, så synes jeg at der også skal falde en gave på denne store dag!

I samarbejde med det nye koncept “Find Gaven Nu” udlodder jeg et gavekort til en værdi af 400 kr. Alt du skal gøre er at klikke ind på findgavennu.dk og komme med et bud på hvad du vil bruge de 400 kr. på.

 

VINDEREN ER FUNDET VIA RANDOM.ORG

VINDEREN BLEV

RIE LAURIDSEN

KÆMPE TILLYKKE

Rie har fået direkte besked!

Tak til ale som deltog ♥

Læg link til gave i kommentarfeltet herunder. I dag er en travl dag for alle, og derfor synes vi, at du lige skal have et par dage at “løbe” på, derfor trækker vi først lod den 27. dec. kl. 21.00

GLÆDELIG JUL - Vi har en julegave vi gerne vil af med

Om FindGaven.Nu

Find Gaven Nu er et website der gennemsøger webshops på nettet og hjælper dig med at finde den perfekte gave til manden der har alt, en romantisk gave til din kæreste eller bare den gode julegave. Vi stiller dig en række spørgsmål om den person du skal købe købe gaven til, og bruger den information til at foreslå de bedste gaveidéer fra de bedste webshops. For at finde de bedste gaver har vi udviklet en algoritme der ved hjælp af kunstig inteligens lærer hver gang der er en der bruger siden. Det vil sige at den forslår gaver ud fra hvad andre brugere har fundet intressant efter at have givet samme svar på spørgsmålene.

FindGaven.Nu gennemsøger i øjeblikket 3000 produkter fra over 25 forskellige webbutikker.

GLÆDELIG JUL – Vi har en julegave vi gerne vil af med
Artikel
GLÆDELIG JUL – Vi har en julegave vi gerne vil af med
Beskrivelse
I dag er det juleaftensdag, og selvom jeg hele december har forkælet jer med gaver fra en masse fantastiske gavmilde firmaer, så synes jeg at der også skal falde
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

62 Comments

Leave a Reply