INTERIØR VÆRD AT BESØGE

EVERCLASSIC – din nye designpusher!

EVERCLASSIC - din nye designpusher!

En ny platform er født – en RET interessant en af slagsen, hvis du altså som jeg elsker design og møbler – og det gør du jo nok, ellers fulgte du jo slet ikke med på Boligcious.

Rasmus Warnke Nørregaard har et bankende hjerte for møbler og design – en passion, der fylder stort set hele hans hverdag. Med mange år i auktionsbranchen og mange artikler om kunst og design til danske medier i bagagen, besluttede Rasmus at skabe EVERCLASSIC. Han ville gerne udfordre de eksisterende online handelspladser udfra den overbevisning, at det kunne gøres bedre.

EVERCLASSIC er din nye online handelsplads – Her finder du møbler, kunst, brugskunst og design i god kvalitet. Du kan både købe og sælge. Der er ingen salærer, ej heller transaktionsgebyrer. EVERCLASSIC blander sig som sådan ikke i din handel. Ønsker du at sælge, prisætter du selv, ønsker du en vurdering af dine effekter vurderer EVERCLASSIC dem gerne online – et tilbud du lige nu kan benytte gratis.

De første to annoncer er gratis, herefter koster det 10 kr. at uploade en annonce. Du kan også tegne et abonnement. Når du opretter dig skal du næsten gøre brug af dette fantastiske tilbud:

EVERCLASSIC - din nye designpusher!

Jeg afprøvede EVERCLASSIC, og jeg må sige, at jeg er ret tilfreds med, hvor enkelt og brugervenligt sitet er. Det er lige til at gå til, jeg kom faktisk til at oprette mig, og har næsten købt to ting allerede (mangler lige svar fra sælger).

Her er et par yderligere favoritter, som jeg faldt for, da jeg afprøvede den nye platform.

 

EVERCLASSIC - din nye designpusher!

Hans Agne Jacobsen lampe – Kunst af Cathrine Raben Davidsen- Johannes Adersen skænk – Vintage Polaroid kamera – Poul Kjærholm sofa PK 31/2 i kernelæder – retro vase

Find dine egen favoritter her

 

EVERCLASSIC – din nye designpusher!
Artikel
EVERCLASSIC – din nye designpusher!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply