Produkt og design (Interior design)

Pretty Little Thieves

Pretty Little Thieves kalder kvinden sig bag disse skønne tallerkner. Hun er fra southern california, USA og hun er lidt af en multi kunstner. Jeg faldt for disse tallerkner fordi de er personlige og sjove. Jeg forstiller mig, at de er fede at dække op til mange med. Jeg forstiller mig også, at man hurtigt finder sin favorit tallerken. Kunstneren har blandt andet også tegnet nogle af de skønne illustrationer som børnetøjsmærket Soft Gallery har anvendt i deres kollektioner.

Pretty Little Thieves har en shop på Etsy.com og der kan du se flere kreationer. Du kan også besøge Prettylittlethieves.com for mere info

Pretty Little Thieves

 

Pretty Little Thieves are from southern california, USA. It’s a woman that’s behind the quirky drawings. I love them and I imagine they are cool on the table when you are setting the table for many people. The artist has, among other things also designed some of the beautiful illustrations on the children’s clothing ‘Soft Gallery has used in their collections.

Pretty Little Thieves has a shop on Etsy.com. You can also visit Prettylittlethieves.com for more info

Pretty Little Thieves
Artikel
Pretty Little Thieves
Beskrivelse
Pretty Little Thieves kalder kvinden sig bag disse skønne tallerkner. Hun er fra southern california, USA og hun er lidt af en multi kunstner. Jeg faldt for disse tallerkner
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply